Personvern

Generelt

Denne nettsiden er utviklet, innehas og vedlikeholdes av PricePlanet ApS, Højbro Plads 21B, 3. Sal, 1200 København K, Danmark. CVR nr.: 26598613.

PricePlanet administrerer et antall nettsider der noen gir mulighet til å opprette en profil eller på andre måter registre personlige opplysninger.

Det kan for eksempel være nødvendig å registrere en ny profil på siden for å få tilgang til gitte funksjoner, kampanjer eller lignende.

Følgende personvernspolicy forklarer hvordan denne utsendte informasjonen brukes, samt hvordan du kan kontakte oss om du lurer på noe.

Hvilke data registreres?

Om du velger å registrere deg på vår side, etterspør vi informasjon som for eksempel navn, adresse, postnummer, by, e-postadresse, alder, kjønn, telefonnummer og lignende.

Om du henter innhold fra vår side vil vi automatisk kontrollere din systemkonfigurasjon og skjermstørrelse, operativsystem, nettverk og lignende.

Om du bruker forumet eller sosial interaksjon, kan vi lagre det postede innhold, samt den kommunikasjon du sender og mottar.

Vi har også mulighet til å hente en detaljert beskrivelse av dine aktiviteter og personlige preferanser når du besøker våre side (se "Informasjonskapsler" avsnittet nedenfor).

Du bør alltid ha samtykke før du gir oss personlige opplysninger om andre (for eksempel hvis du sender en reklamekampanje til en venn).

Det bes om at du sørger for at de opplysninger du gir er så presise og aktuelle som mulig og at du opplyser oss om eventuelle endringer.

Hvordan brukes innhentet data?

Vi bruker innhentede opplysninger på forskjellige måter:

  • for å styre vår side og levere de opplysninger og tjenester du etterspør, inklusivt kopier fra nett, elektroniske oppslagstavler, reklamekampanjer og konkurranser.
  • for å foreta interne analyser og undersøkelser med det formål å forbedre siden og våre øvrige produkter og tjenester.
  • for å sende deg nyhetsbrev og markedsføringsmateriale om produkter og tjenester, samt tilbud, produkter og tjenester fra utvalgte tredjeparts firma, men kun i henhold til hva som tillates ved lov eller etter din anmodning (se punktet "Hvordan melder jeg meg av" nedenfor).
  • for å sende administrativ e-post (om du for eksempel skulle glemme passord eller innloggingsinformasjon).
  • for å hindre og oppdage bedrageri og misbruk.
  • for å behandle henvendelser til vårt kundeservice.

Hvem har adgang til data

Våre tilknyttede virksomheter, leverandører og andre organisasjoner som arbeider med PricePlanet, kan ha tilgang til din informasjon. Dette er for at de skal kunne styre informasjon for oss, samt å skaffe den informasjon og tjenester du har etterspurt. Noen av disse virksomhetene kan behandle din informasjon i land utenfor det Europeiske Økonomiske Samarbeidsområdet (EØS), som for eksempel USA, Brasil og Australia.

Loven om databeskyttelse i disse landene har muligens ikke samme beskyttelsesnivå som innenfor EØS. Om du ikke ønsker at vi overfører din informasjon på denne måten, bør du ikke benytte vårt nettsted.

I ekstraordinære tilfeller kan vi være nødt til å bruke eller videreformidle dine personlig opplysninger. Dette kan være i situasjoner hvor vil blir pålagt ved lov å gjøre det, eller i situasjoner hvor vi er nødt til å beskytte eller forsvare oss eller andre mot ulovlige eller skadelige aktiviteter.

Om vår virksomhet selges eller omstruktureres kan dine opplysninger bli overført som en del av virksomheten.

Informasjonskapsler

Nettsidene på PricePlanet bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler, som et nettsted overfører til din datamaskin for å registrere dine aktiviteter på nettet.

PricePlanet bruker informasjonskapsler til følgende formål:

  • teknisk funksjonalitet, så vi kan huske dine preferanser
  • trafikkmåling, slik at vi vet hvor mange som besøker vår side og kan dokumentere dette ovenfor våre annonsører etter en felles bransjestandard.
  • avvikling av annonser, slik av i kan styre hvor ofte samme annonse vises til den samme brukeren, og registrere hvor mange som klikker på den.
  • adferdsbasert individuell målrettet annonsering, slik at vi kan vise deg de annonser som vi antar er mest relevant for deg.

Du kan deaktivere informasjonskapsler ved å endre dine nettleserinnstillinger, men om du gjør dette kan det være at noen av nettstedets funksjoner ikke fungerer som normalt.

Sikkerhet

PricePlanet tar rimelige sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte dine personlig opplysninger.

PricePlanet har investert betraktelige summer i server-, database-, backup-, brannvegg- og krypteringsteknologi for å beskytte de opplysninger som samles inn på vår side. Dette inkluderer installasjon av prosesser og prosedyrer for å minimere uautorisert adgang til, eller avsløring av dine opplysninger.

Vi gir imidlertid ingen garanti og utelukker ikke risiko for misbruk av dine personlige opplysninger av uvedkommende personer. Du bør alltid oppbevare passordskoder og dine kontodetaljer på et sikkert sted, og du bør ikke gi denne informasjonen til andre.

Du bør kontakte oss omgående om du merker eventuell uautorisert bruk av ditt passord eller andre sikkerhetsbrudd.

Elektroniske oppslagstavler, chatterom og andre offentlige forum på vår side er offentlig tilgjengelig. Du bør unngå å avsløre opplysninger som kan identifisere deg eller andre. Vi er ikke ansvarlige for beskyttelse av, eller sikkerhet for, opplysninger som utleveres på nevnte steder.

Hvordan melder jeg meg av?

Om du ikke lenger ønsker å motta markedsføringsmateriale fra oss, innebefattet nyhetsbrev, følger du avmeldingslenken du får tilsendt per e-post eller du kan gå til det stedet på nettsiden du registrerer deg for å endre opplysninger.

Slik kontakter du oss

Om du ønsker å vite hvilke opplysninger vi har om deg, kan du kontakte oss via vår kontaktside, per e-post info (krøllalfa) priceplanet.net eller ved å sende brev til PricePlanet ApS, Højbro Plads 21B, 3. Sal, 1200 København K, Danmark.