Om PricePlanet

Bakgrunn

PricePlanet er et dansk selskap med fokus på netthandel og prissammenligning. PricePlanet er eiet og drevet av Bo Krogsgaard.

PricePlanet ble lansert i 2014, men selskapet bak aktiviteten har vært aktiv de siste 12 år med flere forskjellige internettjenester. Dette bl.a. innen online hotell booking, e-handel, reisesøkemotorer og annen prissammenligning.

LITT I TALL

0
Daglige lenker
0
Butikker
0
Daglige brukere
0
Markeder

Fokus

Tanken bak PricePlanet er meget enkel, nemlig å gi deg som bruker en rask og enkel mulighet for å finne de beste tilbud og priser på nettet.

Vår tjeneste forsøker å gi deg et overblikk ved å sammenligne priser og produkter på et sted og lenke deg videre til de butikker som selger disse. Vi er derfor ikke en del av selve handelen da den foregår direkte mellom deg og butikken. PricePlanet er en uavhengig søkemotor som hjelper deg å finne de beste tilbudene på nettet og butikker der det er trygt å handle.

Vi jobber for å inkludere alle seriøse og troverdige nettbutikker med alle deres tilbud, for dermed å kunne gi deg et best mulig overblikk. Om du synes vi mangler en bestemt butikk for å gjøre tjenesten enda bedre, er du velkommen til å gjøre oss eller butikken oppmerksom på dette. Vår visjon er å bli den beste sammenligningssiden på nettet, en tjeneste som enkelt, raskt og effektivt lenker våre brukere til de beste tilbudene på nett.

Lidenskap

Vi elsker shopping, og ikke minst de spennende mulighetene internett har gitt oss. Vi er lidenskapelige når det kommer til teknologi, og vi ønsker å utgjøre en forskjell der vi konstant tester ny teknologi og plattformer for å bygge en tjeneste som er best mulig for deg som bruker.

Kritikk og forslag er velkommen. Vi hører mer enn gjerne fra deg dersom du synes vi mangler noe, om vår tjeneste ikke virker etter hensikten eller om du har forslag til hvordan vi kan gjøre siden enda bedre. Selvfølgelig også om du bare er fornøyd og ønsker å dele dette med oss.

Besøg gerne vår Facebookside og del din mening med alle andre.

Photo
Bo Krogsgaard
Grunnlegger & direkt�r

Noen av våre partnere

Teknologi

PricePlanet er en teknologivirksomhet, drevet med innovasjon, kreativitet og teknologiinnsikt.

Vi er nerder og kjente med bl.a. Linux, Apache, MySQL, PHP, C, cURL, JSON, Bootstrap, Hadoop og Big Data. Dette er teknologier og metoder vi arbeider med daglig for å kunne søke og sammenligne millioner av forskjellige tilbud og priser.

PricePlanet bruker Amazon Web Services (AWS) som vertsplattform, bl.a. med inkludering av EC2, S3, DynamoDB, ElastiCache, AutoScale, Redshift og Elastic MapReduce.